Siirry suoraan sisältöön

Kesämökin sisustusideoita

Ideoita kesämökin sisustukseen

Monelle kesämökki on se paikka, johon kutsutaan koko perhe viettämään kesälomaa. Koska tarkoituksena on rentoutua mökillä, on usein viisasta sisustaa mökki tähän rentoon oleskeluun sopivaksi erilaisin kotoisin materiaalein ja kestävin vaihtoehdoin. Mökin sisustamiseen ei tarvitse käyttää turhan paljon rahaa, sillä esimerkiksi käytetyt esineet sopivat mökille täydellisesti. Jos haluat sisustaa mökkisi uuteen uskoon, lue kesämökin sisustusideoita tästä postauksesta.

Kesämökin sisustusideoita pienelle budjetille

Kesämökin sisustamisen ei tarvitse olla kallista puuhaa. Moni löytää ihania sisustusesineitä kirpputoreilta ja vaikka Facebookin roskalavalta. Tällaisia käytettyjä, mutta täydellisiä sisustusesineitä voivat olla esimerkiksi hieman kuluneet tuolit, vanhat taulut ja muut sisustusesineet. Vanhat tuolit tuovat mökin oleskelutilaan juuri sopivasti oikeaa mökkitunnelmaa. Kun esineillä on jo historiaa takanaan, ne tuntuvat entistä merkityksellisemmille.

Kun lähdetään sisustamaan mökkiä, ei suurelle budjetille ole tarvetta. Verhot ja pöytäliinat voi hyvillä mielin ommella itse vaikka kirpputorilta löytyneistä tekstiileistä tai kodin vanhoista verhoista, joille ei enää muuten ole käyttöä. Jos kaipaa lisää inspiraatiota mökin sisustukseen, voi sisustusmessut auttaa ideoiden löytämisessä. Sieltä voi löytyä mahtavia ideoita myös pienemmälle budjetille.

Nikkaroi sisustusesineet itse

Parasta mökin sisustamisessa on se, ettei siellä olevien sisustusesineiden tarvitse olla moderneja, eikä täydellisiä. Tästä syystä sisustusesineet voi myös huoletta nikkaroida itse, jos vain on kätevä käsistään. Itse tehdyt esineet voi hyvin yhdistää joko moderniin tyyliin tai perinteiseen mökkityyliin sopiviksi. Budjettikin kiittää, jos esineitä ei tarvitse ostaa kaupasta.

Avainsanat: