Siirry suoraan sisältöön

Sisustusmessut sisustuksen inspiraationa

Sisustusmessut ovat monissa eri kaupungeissa järjestettäviä kattavia tapahtumia, jotka esittelevät uusimpia sisustustrendejä ja -ideoita. Ne ovat oikea paratiisi niille, jotka kaipaavat monipuolisia vinkkejä oman kodin tai vaikkapa kesämökin uudistamiseen. Suomessakin järjestetään vuosittain useita sisustusmessuja. Niistä tunnetuin on Helsingissä vuosittain järjestettävä tapahtuma, mutta monet muutkin Suomen sisustukseen keskittyvät messut ovat hyvin monipuolisia ja varmasti vierailemisen arvoisia.

Sisustusmessut antavat uusia ideoita

Sisustusmessuilta saa inspiraatiota, mutta lisäksi niillä voi tutustua esimerkiksi tuotteisiin, joiden olemassaolosta ei ollut edes tietoinen. Niiltä voi saada ideoita niin tuotteista, valaistusideoista, järjestelyideoista kuin erilaisista tyyleistäkin. Näillä messuilla esitellään tietenkin myös ajankohtaisimmat trendit eli sisustusmessut tarjoavat ideoita siitä, kuinka oman kodin tyylin saa päivitettyä nykyaikaan.

Kymenlaakson messut järjestää vuosittain rakennus- ja sisustusmessut, jotka antavat erityisen monipuolisia vinkkejä myös niille, jotka rakentavat sisustamisen ohessa. Etenkin suureen sisustusprojektiin kuuluukin usein myös remontointia, joten nämä messut sopivat hyvin monipuoliseen sisustukseen. Messuille on myös varattu messuosastoja erilaisille rakennusalan palveluille ja toimijoille, joten esimerkiksi pintaremonttia suunnittelevat voivat vertailla toimijoita helposti keskenään.

Varaa runsaasti aikaa messuille

Sisustusmessut esittelevät eri palveluita, sisustusideoita ja tuotteita. Monipuolisen valikoiman näkemiseen kannattaa varata paljon aikaan. Näin saa eniten irti messujen lukuisista saman katon alle kerätyistä ideoista. Muista myös ottaa messuilta mukaan kaikki sinua kiinnostavat esittelylehtiset, yhteystiedot ja oppaat, joita tarjotaan. Niistä voi olla runsaasti hyötyä myöhemmin sisustaessa.

Avainsanat: