Siirry suoraan sisältöön

I love me -messut

I love me -messut sallivat sädehtivän minän.

Haluatko olla sädehtivä minä, parempi versio itsestäsi? Silloin I love me -messut ovat yksi parhaimmista antamaan ideoita terveydestä, hyvinvoinnista, muodista sekä hiusten- ja ihonhoidosta. Hyvinvointi sekä sisäinen ja ulkoinen kauneus puhkeavat kukkaan pienistä asioista, kun vain uskallat kokeilla ja toisaalta olla oma itsesi. Mikä onkaan helpompaa kuin rakastaa itseään sellaisena kuin on sekä antaa itselleen mahdollisuuden kehittää omaa persoonaansa parempaan ja hehkuvampaan suuntaan.

Monien aiheiden I love me -messut

Siinä vaiheessa, kun hankkii itselleen I love me -messuliput, on myös tarkan mietittävä, millaisen ohjelman päivän tai päivien aikana itselleen haluaa tehdä. Jos haluaa nähdä ja kokea paljon erilaisia asioita, onkin hyvä varata pari päivää aikaa tutustua kaikessa rauhassa erilaisiin asioihin. Aiheita on laidasta laitaan sekä niiden lisäksi on tarjolla monenlaisia työpajoja sekä klinikoita.

Monia mielenkiintoisia aiheita saattaa olla päällekkäin, joten niistä on vain kyettävä valitsemaan itselleen kaikkein tärkeimmät vaihtoehdot sekä ei myöskään ole huono idea mennä kuuntelemaan jotain täysin uutta aihetta. Näistä messuista on tarkoitus ottaa niin paljon hyötyä kuin mahdollista. Ohjelmalavoja on useampia ja lisäksi näytteilleasettajia on todella paljon. Tarjolla on erilaisia tuotteita ja tietenkin hyviä tuotetarjouksia, joihin kannattaa tutustua hyvin etukäteen.

Yhden vai kolmen päivän I love me -messuliput

Jos on reilusti aikaa, kannattaa hyödyntää messut suhteellisen edullinen kolmen päivän ranneke, jolloin I love me -messut tulevat kaikkein halvimmaksi. Silloin ehtii kaikessa rauhassa tutustua mielenkiintoisiin uusiin tuotteisiin, keskustella niiden käytöstä ja toisaalta myös istahtaa kuuntelemaan erilaisia esityksiä tai luentoja. Ryhmälipun voi saada, jos kerää vähintään 10 hengen ryhmän ja erikoislipun puolestaan saa tietyt ryhmät.

Sekin on tärkeä muistaa, että I love me -messut suosivat myös perheitä eli jos koko perhe on innokas lähtemään messuille, sekin idea kannattaa hyödyntää. Etukäteen hankittuna lippujen hinnat ovat yleensä halvemmat, joten se kannattaa ehdottomasti hyödyntää eikä jättää päätöstä osallistumisesta viimeisiin päiviin.

Hyvinvointitapahtuma ylitse muiden

Messut keskittyvät esittelemään tulevan kauden trendejä ja muotia. Näistä saa innoitusta myös hiustuotteiden verkkokauppa, jonka sivuilta voi löytää todella kilpailukykyisiä tuotteita. Hiustenhoito on tärkeä osa I love me -ideassa, koska hiuksissa hyvinvointi näkyy hyvin nopeasti. Messut voivat olla myös uuden minän huikea alku, jolle ei lopulta näy loppua lainkaan. Ideoita hiusten hoitoon onkin hyvä hyödyntää pitkällä aikavälillä.

Sijainniltaan Helsingin messukeskus on mitä parhain ja vaikka näytteilleasettajia on paljon, riittää kävijöillä silti tilaa liikkua ja tutustua tuote-esittelyihin sekä kaikkeen muuhun, mitä on esillä. Täältä kannattaakin poimia kaikki mahdolliset vinkit, mitä on saatavilla. Esimerkiksi uudet meikki-ideat tuovat piristystä arkeen tai juhlaan

I love me -messut edelläkävijänä

Siinä missä erämessut ovat jo vuosia olleet eränkävijöiden suosiossa, on myös I love me -messuista muodostunut yhtä innostava tapahtuma hyvinvoinnista kiinnostuneille. Pelkästään ”harhailemaan” messuille ei kannata lähteä vaan itselleen on hyvä luoda jonkinlainen agenda, josta selviää, mitä oikeasti haluaa nähdä ja kokea. Muussa tapauksessa messuista tulee varsin hajanainen ja hyöty jää pieneksi.

Messutärpit on helppo poimia näytteilleasettajien tai ohjelman osalta. Jos näiden lisäksi jää aika, voi vain kierrellä ja katsella, jos vielä bongaa jotakin, mikä todella kiinnostaa. Aika näillä messuilla hurahtaa todella nopeasti, se on varmaa!

I love me -messut on mielenkiintoinen tapahtuma ja se suorastaan uhkuu tietoa hyvinvoinnista, muodista sekä kauneudesta. Nähtävää ja koettavaa riittää useiksi tunneiksi, jollekin jopa useammaksi päiväksi. Kun messut ovat ohi, voi rauhassa katsoa, mitä vinkkejä on saanut ja mitä tuotteita on ostoskassiin. Siitä alkaa mielenkiintoinen matka kohti omaa, uutta ja upeaa minää.