Siirry suoraan sisältöön

Rakentajamessut ympäri Suomea

Kaikki alkaa suunnittelusta

Rakentajamessut ovat suosittuja tapahtumia, joissa rakentamisen jo aloittaneet tai vasta siitä haaveilevat voivat käydä hakemassa inspiraatiota. Messuja järjestetään ympäri Suomea, joten jokainen voi löytää itselleen sopivimmat ja kaikkein lähimpänä sijaitsevat. Jotkut messuista käsittelevät ja esittelevät pelkästään rakentamista. Toisilla messuilla myös sisustaminen on tärkeässä asemassa. Yhä useammin pihan hoitamiseen ja suunnittelemiseen panostetaan osana näitä mielenkiintoisia tapahtumia.

Rakentajamessut pohjoisesta etelään

Rakentaja Oulu -messut ovat suuri tapahtuma, joka järjestetään Ouluhallissa. Paikalla on useita näytteilleasettajia niin rakentamisen, remontoinnin, sisustuksen, pihan kuin puutarhankin osalta. Paikalla messuilla on myös monia alan ammattilaisia, jotka keskustelevat mielellään messuvieraiden kanssa ja pitävät myös puheita esimerkiksi klinikoilla. Tapahtumassa voi saada erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, jos mieltä askarruttaa jokin erityinen rakentamiseen liittyvä kysymys.

Kymenlaakson messut haluaa tuoda esille myös Mikkelin Rakentajamessut, joka on suuri alan tapahtuma. Messuilla on runsaasti erilaisia teemoja. Näihin kuuluvat esimerkiksi rakentaminen, korjausrakentaminen, remontointi, lämpö, vesi ja vapaa-ajan asuminen. Messuilta saa siis neuvoa myös vaikkapa mökin rakentamiseen tai sen kunnostamiseen. Myöskin piha- ja viherrakentaminen tulevat tutuiksi Mikkelin Rakentajamessuilla.

Lähde messuille hakemaan ideoita

Messutapahtumat ovat hyviä paikkoja silloin, kun omaan rakennusprojektiin tarvitaan ideoita tai tietoutta jostakin tietystä asiasta. Messuilta saa myös hyviä tarjouksia, sillä näyttelyasettajilla on monesti kampanjoita, jotka kestävät ainoastaan messujen ajan. Messujen kampanjat kannattaakin hyödyntää, sillä niiden avulla voi säästää selvää rahaa.