Siirry suoraan sisältöön

Kymenlaakson osuuskauppa

Kymenlaakson osuuskauppa on nykyään nimellä Kymen Seudun Osuuskauppa. Tämä ryhmittymä on saanut alkunsa, kun vuonna 1914 perustettiin Osuuskauppa Ympyrä ja vuonna 1921 Osuuskauppa Ympäristö. Nämä kaksi osuuskauppaa yhdistettiin vuonna 2013 Kymen Seudun Osuuskaupaksi. Ne palvelevat asiakkaita Kymenlaakson alueella ja jäseniä on kaikkiaan reilu 86.000 eli lähes 80% alueen kaikista talouksista. Myyntikin on kivunnut jo yli 550 miljoonan euron.

Kymenlaakson osuuskauppa toimialoittain

Osuuskaupan toimiala kattaa hyvin kaiken asumisen ja elämisen tarpeet. Tarjolla on tietenkin päivittäis- ja käyttötavaraa, mutta myös ravintolat ja hotellit ovat tämän ryhmittymän toiminnassa vahvasti mukana. Eikä sovi myöskään unohtaa, että Kymenlaakson osuuskauppa on mukana Tykkimäen huvipuistossa. Se on suurin omistaja, joten huvittelun lisäksi on mukavasti tarjolla myös bonuksia.

Kymenlaakson messut vetää puoleensa rakentajia ja sisustajia, joten siihen tarjontaan pystyy myös Kymenlaakson osuuskauppa vastaamaan hyvin. Rautakauppoja on useampia kuten S-Rauta, Rauta Prisma sekä KSO Lämmitysöljy. Näistä yrityksistä löytyvät kaikki tarpeellinen sisustajan sekä rakentajan näkövinkkelistä. Liikkeissä on hyvä asioida ja palvelu on erinomaista, joten kodin uudistaminen on mukavaa.

Osuuskauppa on muodissa mukana

Parturi-kampaamo palveluita eikä vaatteita ja kosmetiikkaakaan tarvitse lähteä kaukaa etsimään, sillä ne ovat vahvasti mukana osuuskaupan palveluina. Emotion tarjoaa kampaamopalveluita sekä kosmetiikkaa. Osuuskaupat ovat perinteisesti olleet vahvasti mukana vaatekaupassa. Valikoimista löytyy huolettomista käyttövaatteista juhlavampaan muotiin. Kuinka moni meistä onkaan miettinyt, miten laajasti osuuskauppa tänä päivänä pystyy palvelemaan?

Avainsanat: