Siirry suoraan sisältöön

Gore tex ulkoilupuku

Gore tex ulkoilupuku on loistava valinta erityisesti keväisin ja syksyisin, jolloin sade pääsee usein yllättämään. Sateen kestävät ja hyvin hengittävät ulkoilupuvut tekevät ulkoilusta huomattavasti mukavampaa, koska ne pitävät kuivana ja auttavat pitämään hien poissa. Jos olet aktiivinen liikkuja, kannattaa ehdottomasti tutustua Gore tex vaatteisiin, sillä ne on tehty nimenomaan niitä ihmisiä varten, jotka viettävät aikaa paljon luonnon helmassa.

Gore tex ulkoilupuku – kerrospukeutuminen

Jotta Gore tex ulkoilupuvuista saisi mahdollisimman suuren hyödyn irti, kannattaa kiinnittää huomiota kerrospukeutumiseen. Jotta hengittävät ulkoilupuvut toimisivat mahdollisimman hyvin, myös sen alla olevien vaatteiden tulee päästää kosteutta ulospäin. Näin alusasuksi kannattaa valita esimerkiksi tekninen kerrasto, sillä se päästää hien ja kosteuden ulkokerroksiin. Tällöin alusvaatteet eivät pääse kostumaan, mikä auttaa pitämään lämpimänä myös silloin, kun et ole liikkeessä.

Erämessut ovat loistava paikka etsiä uusimpia innovaatioita ulkoilupukujen osalta. Sieltä löytää kaikki uusimmat ja kehittyneimmät ulkoilemiseen tarkoitetut asusteet. Lisäksi paikalla on paljon asiantuntevia ihmisiä, joilta voi kysyä apua ja neuvoja ulkoiluvaatteisiin liittyen. Samalla voit siis kartuttaa omia tietoja siitä, mitä tulee ottaa huomioon esimerkiksi pitkän vaellusmatkan suunnittelussa.

Muista pukeutua asianmukaisesti

Kaikki aktiiviset liikkujat tarvitsevat vaatteita ulkoilemiseen. Vaatteiden merkitys on tärkeä ulkoilussa, sillä sääolot saattavat vaihdella todella paljon eri päivinä. Lisäksi Suomessa on useita vuodenaikoja, jolloin vaatteilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Gore tex ulkoilupuvut ovat erinomainen vaihtoehto lähes mihin tahansa säähän, kunhan muistaa pitää huolen siitä, että muutkin vaatteet palvelevat kokonaisuutta.

Avainsanat: